Kunnen wij iets voor jouw bedrijf betekenen? Meld je aan en hoor van ons.

Werkwijze

Maak kennis met onze visie

Werving en selectie

Als tijd, complexiteit en vertrouwelijkheid van cruciaal belang zijn, staat Instated je graag bij. Wij gedijen goed in dit soort situaties.

Wanneer de behoefte dringend is, de aanwerving een aanzienlijke impact heeft op de bedrijfsprestaties of er nieuwe kansen ontstaan die snel moeten worden aangepakt kun je bij ons een zoekopdracht uitzetten.

"Onze missie is om de nummer één wervingspartner te worden voor al onze klanten."

Unieke toewijding

We bieden onze klanten snelheid, kwaliteit en gegarandeerde resultaten. Onze prijsstructuur voor zoekopdrachten is gebaseerd op prestaties. Je betaalt alleen voor wat we leveren.

Bij Instated fungeert één deskundig expert als jouw centrale aanspreekpunt en is toegewijd aan en verantwoordelijk voor het invullen van de functie. Het resultaat van die unieke toewijding is een extreem hoog slagingspercentage. Door verwachtingen vanaf het begin helder uit te spreken zorgen we ervoor dat we met elkaar efficiënt door het wervingsproces gaan.

Analyse

Identificeren en beheren van belangrijke drijfveren

Integriteit

Waarheidsgetrouw en eerlijk op alle gebieden, in ons professionele werk en in ons persoonlijke leven

Ontzorgen

Als IT werving specialisten streven wij ernaar klanten volledig te ontzorgen

Business intelligence

Business intelligence is een essentieel onderdeel van succesvolle zoekresultaten. Om ervoor te zorgen dat de kandidaat die je inhuurt uiteindelijk het zakelijk succes van jullie bedrijf zal stimuleren, investeert Instated vooraf in uitgebreid onderzoek.

We beoordelen zowel de positie als de bedrijfsstrategie. Ons onderzoek evalueert de strategische, financiële, politieke, culturele en operationele aspecten van het bedrijf. Wij begrijpen het proces. Wij begrijpen de branche. We begrijpen wat er nodig is om resultaten te leveren die verwachtingen overtreffen.

Lees snel verder over ons W&S proces