Kunnen wij iets voor jouw bedrijf betekenen? Meld je aan en hoor van ons.

Werkwijze


Werving en selectie

Wij geloven dat mensen het hart van elk bedrijf vormen. Daarom zetten we ons in om jou te helpen de juiste mensen te vinden die niet alleen de vaardigheden en ervaring hebben die je nodig hebt, maar ook naadloos passen binnen jullie cultuur.

Onze aanpak voor werving en selectie is grondig en effectief. We nemen de tijd om jou, jouw bedrijf en de behoeften echt te leren kennen. Hierdoor kunnen we de juiste kandidaten vinden en aantrekken die jullie visie delen en bereid zijn om die extra mijl te gaan.

"Onze missie is om de nummer één IT wervingspartner te worden voor al onze klanten."

Interim IT professionals

In de snelle IT wereld kunnen situaties in een oogwenk veranderen. Het ene moment loopt alles op rolletjes, het volgende moment heb je dringend IT personeel nodig. Dat zijn situaties waarin wij goed gedijen. Wij leveren interim IT recruitment oplossingen die perfect aansluiten bij jouw urgente behoeften.

Analyse

Identificeren en beheren van belangrijke drijfveren

Integriteit

Waarheidsgetrouw en eerlijk op alle gebieden, in ons professionele werk en in ons persoonlijke leven

Ontzorgen

Als IT werving specialisten streven wij ernaar klanten volledig te ontzorgen

Specialisatie in Business IT

Instated is dé specialist in het koppelen van Business IT-talent aan innovatieve bedrijven. Ons uitgebreide netwerk is rijk aan ervaren professionals in IT-management, architectuur en systeemintegratie. Vertrouw op ons om de juiste expertise te leveren die jullie technologische en bedrijfsdoelen samenbrengt.

Voorbeelden van kandidaten die wij zoeken zijn Business Analisten, IT Consultants, Systems Analysts, IT Project Managers, ERP Specialisten, Data Analisten, Product Owners, IT Operations Managers, CRM Consultants, IT Risk/Compliance Analysts en IT Architecten. Met ons uitgebreide netwerk vinden wij de expert die jullie team nodig heeft.

Lees snel verder over ons wervingsproces